2012-02-04 07:41:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Végre egy boldog napja lehet

Napi horoszkóp február 4-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kissé elvarázsolt állapotba került: köszönheti ezt Vénusz varázslatának. Nem baj, csak ha nagyon elrepül, akkor nagyon megütheti magát a zuhanáskor. Legyen kissé realistább! Akkor nem éri megrázkódtatás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Végre egy boldog, és nyugalmas napja lehet. Csak feledje el végre a munkát! És viszont ne feledkezzen meg a szeretteiről! Főleg ne egy aktuális évfordulóról, vagy régi ígéretről. Ideje beváltani tettekre a szavakat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A gyorséttermi ételek megfekhetik a gyomrát, és sajnos nem csak múló panaszokat okozhatnak, ha nem változtat idejében. A reformkonyhára való áttérés most aktuálisabb lehet, mint valaha. Látogasson meg egy bio-boltot!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

 

Egy gonosz pletykának válhat áldozatává. Talán legjobb, ha nem is reagál az önt ért vádakra. De ha már mégis védekezésre kényszerül, akkor is válogassa meg az eszközeit. Ön még véletlenül se tegyen rossz megjegyzéseket. Megbánná.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szerelemre és kalandra áhítozna a mai napon. Csak a mának élne, nem érdekli a holnap. Ez jó, amíg nincs senki, akit oktalan viselkedésével megbántana. Ha azonban már nem független, akkor adjon jókedvet annak is, aki önhöz tartozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sokféle lehetőséget kínál önnek a mai nap. Fontos lehet, hogy tartsa magát a céljaihoz, és a tervszerűségnek nagyobb szerepet adjon, mint a véletlennek. Fennáll ugyanis a veszélye annak, hogy a váratlan események elsodorják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Igen jó napra számíthat. Lelkes és energikus, de azért ezt ne csak a munkára fordítsa. A házimunka is megvárja: kicsit próbáljon meg több időt szentelni a családjának. Ők sem bánják, ha ma nem az étkezéseké lesz a fő szerep.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma nagyon jó hírt kaphat, ami feldobja kedvét. Ez a hír ráadásul a jövőjére is befolyással lehet. Sok változás lesz az életében. Talán sok kötelezettség is a közeljövőben, de annál több elismerés is. A mai nap még lazítson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A világ változik, és ez a változás még önt sem kerüli el. Hiába próbál meg mindig ragaszkodni, az csak akkor lehetséges, ha valamit ugyanakkor változtat is. A megújulást joggal várja el öntől a kedvese is. Járjon utána, mire is vágyik!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A február nem a Bakok kedvenc hónapja. Kissé már nyomasztónak érzi az elhúzódó telet, a sötét napokat. Világosítsa kedvét ma mesterséges meleggel. Egy fürdő meglátogatása aktuálisabb, mint valaha. Vigye magával a családját is!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Boldog és melegséggel teli napra számíthat. A kedvesével régi érzéseket élhet át újra: mintha csak megállt volna az idő. Ne bízzon semmit a véletlenre, vigye el őt egy régi kedves helyükre! A fiatalság is visszatér szívébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Bizonytalan, de csak azért mert folyton a külvilágnak akart megfelelni. Kövesse azt a bizonyos belső hangot: ma biztosan számíthat „utasításaira”. A nagy találkozások mindig végzetszerűek. Talán épp ma jön el az igazi.

Napi horoszkóp
Noiportal.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: